25.9 C
Lloret de Mar
Els vogadors i vogadores que van participar a la regata (Rem Santa Cristina)

El Rem Santa Cristina és campió de la Lliga Catalana de Llaüt

El sènior masculí de l'entitat lloretenca va aconseguir el primer lloc després de guanyar una disputada final a Castelldefels.

Els vogadors i vogadores que van participar a la regata (Rem Santa Cristina)

Darreres Notícies

El sènior masculí del Club Rem Santa Cristina s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani, en la regata final celebrada el passat cap de setmana a Castelldefels. Els lloretencs van acabar un segon per davant del seu màxim rival, Badalona, amb un temps de 6 minuts i 20 segons.

D’aquesta manera, l’equip sènior masculí acaba la lliga en la primera posició, amb 98 punts. El segon ha estat Badalona, amb 94 punts. I el tercer, a més distància, amb 79 punts, ha estat Cambrils.

Un dels vogadors de l’equip, Dani López, ha explicat que la final va ser molt disputada i que tot es va decidir en el tram final.

“La final A ha estat molt competida, amb el rival directe per la lliga, el Badalona, i tot s’ha decidit en l’últim llarg i ens dona molta força pel Campionat de Catalunya”

Dani López

En la regata de Castelldefels, l’entitat també va presentar dues tripulacions més en la categoria de veterans amb valoracions satisfactòries.

En el cas del veterà femení, va acabar en el cinquè lloc, mentre que el veterà masculí, que va comptar amb l’ajuda de tres vogadors del Club Rem Sant Feliu, va fer un vuitè lloc. Ho ha explicat la presidenta de Santa Cristina, Anna Rosa Bou.

“El veterà femení va millorant i esperem poder lluitar en alguna Final A, i el veterà masculí no l’hem pogut tenir mai complert i l’hem pogut presentar amb l’ajuda de tres membres del Club Rem Sant Feliu”

Anna Rosa Bou

El Club Rem Santa Cristina ja pensa en la pròxima cita, que serà el Campionat de Catalunya, el pròxim 8 de maig.

spot_img

El + Vist