7.2 C
Lloret de Mar

El Rem Santa Cristina torna amb bones sensacions de la 2a regata de la lliga de llarga distància

A Arenys, l'entitat va aconseguir un 2n lloc amb el sènior masculí, un 3r amb el femení i dues 7es posicions amb els veterans femení i masculí.

El veterà femení, a l'última regata
El veterà femení, a l'última regata

Darreres Notícies

El club Rem Santa Cristina fa una valoració positiva de la seva participació en la segona regata de llarga distància de llagut català, disputada aquest passat cap de setmana a Arenys de Mar. L’entitat va presentar quatre tripulacions, una per a cada categoria.

servicios profesionales jimenez

Tot i que no van aconseguir cap victòria, es mostren satisfets amb l’actuació dels vogadors. La jornada la van obrir els veterans femení i masculí, tots dos amb dues setenes posicions.

El veterà masculí a la regata d’Arenys (Quim Gifre)

Jordi Soley, vogador del Club Rem Santa Cristina, ha explicat que, pel que fa als equips sèniors, l’equip femení va acabar en el tercer lloc, només superat pel Rem Mataró i el Nàutic Premià. Per la seva part, el sènior masculí va ser el segon, per darrere del Rem Badalona.

La competició consta de tres regates. La tercera i última se celebrarà a Lloret de Mar, a la platja de Santa Cristina, el pròxim 15 de desembre.

spot_img

El + Vist