8.5 C
Lloret de Mar
Alumnes el primer dia del curs (NRLL)

El retorn a l’escola després de les festes serà tres dies més tard del previst

Es tracta d'una recomanació de Salut per evitar contagis per coronavirus a les aules després de les festes.

Alumnes el primer dia del curs (NRLL)

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

El retorn a l’escola després de les vacances de Nadal s’endarrereix tres dies. Per tant, serà el dilluns 11 de gener i no el divendres 8, tal com estava previst en el calendari escolar.

Es tracta d’una recomanació de Salut per evitar contagis per coronavirus a les aules després de les festes. L’objectiu d’aquesta mesura és ampliar la separació entre els possibles contactes durant les celebracions i la tornada a les classes.

Tal com ha explicat el sindicat de CCOO, el Departament d’Educació els ha comunicat que el 8 de gener comptarà com a dia festiu. D’altra banda, l’últim dia lectiu abans de les vacances de Nadal es manté en el dilluns 21 de desembre.

L’anunci d’aquesta decisió coincideix amb un empitjorament de les dades de la pandèmia. La velocitat de contagi puja per segon dia consecutiu per sobre de l’1, mentre que l’Rt està a 1,22. Això vol dir que cada 100 persones en contagien 122, de mitjana. A més, també ha pujat el risc de rebrot, que continua molt alt i ha passat de 219 a 245.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.