8.2 C
Lloret de Mar

El Rotary Club dona 2.000 euros a l’associació Pas a Pas

Aquesta quantitat es destinarà de manera íntegra al Servei d’Atenció a l’Autisme.

Donació de 2.000 euros del Rotary a Pas a Pas.
Donació de 2.000 euros del Rotary a Pas a Pas.

Darreres Notícies

El Rotary Club de Lloret ha entregat 2.000 euros a l’associació lloretenca Pas a Pas, que treballa per donar suport a persones afectades pel Transtorn de l’Espectre Autista i les seves famílies. Aquesta quantitat es destinarà de manera íntegra al Servei d’Atenció a l’Autisme. 

servicios profesionales jimenez

Felip Rigat, president del Rotary Club durant l’any 2020, destaca que fercostat a Pas a Pas, per ajudar-los de manera econòmica i “donar visibilitat” a la seva lluita contra l’autisme.

Membres de l'associació Pas a Pas
Membres de l’associació Pas a Pas

Eva Palau, presidenta de Pas a Pas, es mostra molt satisfeta amb aquesta donació i destaca que no és el primer cop que reben ajuda per part del Rotary. Palau exposa que al servei d’atenció a l’autisme “oferim teràpia individual, treballem habilitats socials i anem fent petits projectes de lleure i oci, sobretot per als més joves, a més de formació”.

L’associació Pas a Pas -que arran de la pandèmia va haver d’aturar moltes de les activitats, les quals es van recuperant a poc a poc com l’Aula Sensorial- compta amb una 50a de socis, la majoria dels quals són usuaris del centre de teràpia i tenen fins a 14 anys.

Lloret de Mar. Foto de pares i mares de nens amb autisme, que han creat l'associació Pas a Pas, a Lloret. Tenen un local al centre cívic del Rieral.
Usuaris al local de Pas a Pas, al centre cívic del Rieral.

L’acte d’entrega del xec del Rotary es va dur a terme dies enrere al local de l’Associació Pas a Pas, amb representants de les dues entitats.

spot_img

El + Vist