4.2 C
Blanes
El sènior femení, del Club de Bàsquet Lloret.

El sènior femení del Bàsquet Lloret puja a Copa Catalunya

Una important notícia que l’entitat ha conegut aquesta mateixa setmana i obté, així, el "merescut premi" a la bona feina realitzada aquest passat curs, segons l'entrenador Dami Sosa.

El sènior femení, del Club de Bàsquet Lloret.

Darreres Notícies

El sènior femení del Bàsquet Lloret jugarà la pròxima temporada a Copa Catalunya. Una important notícia que l’entitat ha conegut aquesta mateixa setmana i obté, així, el “merescut premi” a la bona feina realitzada aquest passat curs, segons l’entrenador Dami Sosa.

Les lloretenques sempre han estat en la zona noble de la classificació, amb diverses dinàmiques molt positives de resultats. Finalment, l’equip va acabar la lliga en el quart lloc que, ara, li ha servit per assolir l’ascens.

La pròxima temporada, per tant, el sènior femení del Bàsquet Lloret jugarà en una categoria superior, la Copa Catalunya. L’objectiu principal de l’entitat serà mantenir-se i consolidar la seva plaça en aquesta divisió.

Aquest és el segon ascens que assoleix el Bàsquet Lloret aquesta temporada amb els equips sènior. Recordem que, setmanes enrere, es va anunciar de manera oficial l’ascens del sènior masculí a Supercopa Catalana.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist