16.5 C
Lloret de Mar
Santa Cristina, a la regata de Sant Jaume d'Enveja

El sènior masculí del Rem Santa Cristina s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana de Batel

L'equip també té opcions de quedar primer a la lliga de Llaüt Mediterrani. L'última regata es disputarà a Lloret de Mar el 14 d'abril.

Santa Cristina, a la regata de Sant Jaume d'Enveja

Darreres Notícies

El sènior masculí del Club Rem Santa Cristina s’ha proclamat guanyador de la Lliga Catalana de Batel, després d’aconseguir un primer lloc en l’última regata, celebrada el passat cap de setmana a Sant Jaume d’Enveja.

Rem Santa Cristina a la regata de Sant Jaume d’Enveja (Photosport)

A més, l’entitat va participar amb altres tripulacions com la del sènior femení, que va acabar en el quart lloc. També van competir diversos equips de l’escola, que van obtenir una segona, una tercera i una quarta posició. Ho ha explicat la presidenta del Club Rem Santa Cristina, Anna Rosa Bou. Ara, l’entitat afrontarà el Campionat de Catalunya de Batel, que es disputarà el 7 d’abril.

D’altra banda, des del club van participar també a la penúltima regata de la Lliga catalana de Llaüt Mediterrani. Aquesta cinquena jornada va acabar amb un segon lloc pel Sènior masculí, que es disputarà el títol en l’última regata. Pel que fa a la resta de tripulacions: quart lloc pel Veterà masculí i primer i tercer lloc pels més petits, els vogadors de l’escola.

Presentació del llaüt mediterrani ’22 de maig’ (Rem Santa Cristina)

L’última regata de la lliga de Llaüt Mediterrani se celebrarà a Lloret de Mar. Serà el 14 d’abril amb opcions pel Sènior masculí de proclamar-se campió de lliga. Ho farà si obté un millor resultat que el Palabrava, amb qui està empatat a punts.

spot_img

El + Vist