14.4 C
Lloret de Mar
Chackir El Homrani, a Lloret

El SOM celebra el 10è aniversari havent fet més de 2.000 insercions laborals

A més, en aquesta dècada ha gestionat 3.416 ofertes de treball, ha format més de 3.500 alumnes, a més de crear el servei de prospecció d'empreses.

Chackir El Homrani, a Lloret

Darreres Notícies

El Servei d’Ocupació Municipal (SOM) de Lloret de Mar ha fet més de 2.000 insercions laborals des del 2008 fins ara. Durant aquest temps, el SOM ha gestionat 3.416 ofertes de treball, ha format més de 3.500 alumnes, a més de crear el servei de prospecció d’empreses.

Tot plegat forma part del balanç dels 10 anys d’aquest servei, que va néixer per posar en contacte empreses que necessiten personal i persones que busquen feina a Lloret de Mar. En el marc del 10è aniversari, el passat divendres es va fer un acte de reconeixement a les empreses que estan estretament vinculades al SOM.

L’esdeveniment va comptar amb la presència del conseller de Treball. Chakir el Homrani afirma que la formació i la qualitat de treball són clau en el sector.

El Servei d’Ocupació Municipal compta en l’actualitat amb més de 450 empreses en la borsa de treball, que són de Lloret i rodalies, i 1.900 usuaris que busquen feina. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, afirma que és un servei que genera confiança. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, fa un balanç positiu dels 10 anys del SOM. Algunes empreses que fan servir el SOM són Finques Rosmar (Maria Àngels Gimeno), que és la primera que va fer ús del servei; Esther Clemente o Gabimedi (Sergi Torondel).

El reconeixement del passat divendres es va fer a les empreses que més han utilitzat els serveis del SOM. Són Dress Room i Bon Preu, en el sector del comerç; els hotels Rosamar, Acapulco i Marsol, dins l’allotjament; el restaurant Il Forno, el Bar Parada, a finques Rosamar, com a empresa pionera; a la gestoria Provença, per la seva fidelitat, i a l’hotel Maria del Mar, al mèrit digital.

spot_img

El + Vist