19.2 C
Lloret de Mar
La masia de Can Saragossa, seu del SOM.

El SOM ofereix formació gratuïta a empreses i emprenedors

Són seminaris i tallers per aprendre a fer dissenys amb el programa Canva i per conèixer com funciona Reempresa.

La masia de Can Saragossa, seu del SOM.

Darreres Notícies

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a través del SOM (el Servei d’Ocupació Municipal), impulsa un nou cicle de talllers i seminaris gratuïts de formació per a empreses i persones emprenedores. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, explica que aquests seminaris s’adrecen “a qui vulgui potenciar el seu negoci o posar-lo en valor, amb l’objectiu de fomentar l’ocupació”.

En concret, s’han programat tres propostes diferents: dues per aprendre a fer dissenys i vídeos amb el programa Canva i l’altre, per conèixer el funcionament de Reempresa, el Marketplace de negocis en traspàs.

Les dues primeres es faran el 21 i 28 d’abril, al centre cívic del Rieral, i aniran a càrrec d’Emma Bover. Mentre que el tercer seminari es farà el 12 de maig, a Can Saragossa, amb Jordi Llens, responsable de Reempresa a Girona.

Per apuntar-se als seminaris, cal fer-ho a través del SOM, ja sigui en línia o presencialment. Els contactes són el telèfon 972 34 97 15 o el correu electrònic [email protected]. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 10 a 13h, amb cita prèvia.

spot_img

El + Vist