14.8 C
Lloret de Mar

El SOM ofereix una àmplia formació per a persones que estan en ERTO

Des de l’Ajuntament es vol oferir a les persones que estan temporalment sense feina l’oportunitat de dedicar el temps lliure a formar-se.

Curs d'operador de carretons (SOM)
Curs d'operador de carretons (SOM)

Darreres Notícies

La secció de Promoció Econòmica, a través del Servei d’Ocupació Municipal (SOM), ha impulsat aquests últims dies diversos cursos de formació contínua per a persones que estan en ERTO. Malauradament, la crisi del coronavirus ha portat a moltes persones a quedar-se sense feina de manera temporal.

cursos Un dels cursos que han començat (SOM)Un dels cursos que han començat (SOM)economica
Un dels cursos que han començat (SOM)

Per això des de l’Ajuntament s’ha volgut oferir-los l’oportunitat de dedicar aquest temps a formar-se. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, recorda que fa anys que des del Consistori s’aposta fort per formar la ciutadania perquè es considera que és una millora, en definitiva, per al municipi en general.  

“Tota formació que rebin els treballadors els aporta valor afegit i redunda en benefici del propi treballador, de l’activitat on presta els serveis i del nostre municipi”

Jordi Orobitg

Aquestes ofertes estan tenint molt bona rebuda i han exhaurit totes les places. En algun cas, fins i tot han doblat el curs per poder atendre més persones.

“Són persones que temporalment no han d’acudir al seu lloc de treball i dediquen el temps a formar-se perquè quan reprenguin l’activitat ho facin en les millors condicions”

Jordi Orobitg

Aquesta setmana, per exemple, han començat els cursos de diferents nivells d’anglès, de competències digitals bàsiques, de manipulació d’aliments i de comptabilitat bàsica. La setmana passada, en canvi, van començar el de controlador d’accessos i el d’operador de carretons.

Aquestes formacions compten amb la col·laboració de l’Institut per al desenvolupament de la formació i l’ocupació.

spot_img

El + Vist