14.3 C
Blanes
Un curs de l'ACTIC (SOM)

El SOM oferirà un curs de recepcionista d’hotel i un de governant o governanta

Són algunes de les novetats de l'oferta del SOM, que també compta amb altres propostes de serveis, idiomes i informàtica.

Un curs de l'ACTIC (SOM)

Darreres Notícies

Una temporada més, des de la secció de Promoció Econòmica i el Servei d’Ocupació Municipal (el SOM), s’organitzen una sèrie de cursos de formació gratuïts.

Una de les propostes que té més demanda són els idiomes:  hi ha classes de nivell inicial i mig d’anglès i francès, i també el català bàsic per a l’entorn laboral. D’informàtica, es tornaran a oferir l’ACTIC bàsic i mitjà.

La regidora de Foment de l’Ocupació, Marina Nicolàs, apunta que les novetats principals les trobem en l’àmbit dels serveis.

“Com a novetat, oferim el de recepcionista d’hotel i el de governant o governanta, el de cocktaileria, la figura del cap de sala i el de barista especialista en cafè”

Marina Nicolàs

A més a més, també s’ofereixen els cursos d’Educador de menjador escolar i de Manipulador de productes fitosanitaris.

Els cursos, que són gratuïts, són oberts a tothom, tot i que en alguns casos es dona prioritat als treballadors en actiu. Les preinscripcions comencen dilluns que ve, 2 d’octubre, i es podran fer de manera presencial o en línia.

Sobre el SOM, la regidora també ha volgut remarcar que s’ha creat un canal de Telegram per fer arribar als usuaris tota la informació vinculada al servei.

“Qualsevol persona que estigui interessada en rebre les ofertes que van sortint de manera diària o qualsevol persona que estigui interessada en rebre la informació dels cursos que fem, es pot unir a aquest canal del Telegram”

Marina Nicolàs

A més a més, el servei compta amb una pàgina web nova, modernitzada i actualitzada.

SOM
L’oficina del SOM

La regidora ha recordat que el SOM gestiona una borsa de treball, on hi ha una actualització constant de les dades i s’ofereixen informació i orientació laboral general i assessorament per a la recerca activa de feina.

Un dels factors importants és que el contacte amb les empreses és “molt estret”.

“Des del SOM tenim un contacte molt estret amb les empreses, cosa que ens permet saber de primera mà quina és la problemàtica que pateixen i també conèixer les seves necessitats”

Marina Nicolàs

Des del SOM també tenen un contacte estret amb les persones usuàries per poder-los donar un assessorament de qualitat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist