5.6 C
Lloret de Mar
L'Ajuntament organitza un curs de gestió forestal (PEFC Catalunya)

El SOM organitza un curs de formació en treball forestal

Les inscripcions estan obertes. És gratuït, dura 65 hores, combina pràctica i teoria i començarà el 19 d'abril.

L'Ajuntament organitza un curs de gestió forestal (PEFC Catalunya)

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament organitza un curs de formació en treball forestal. És gratuït, dura 65 hores i combina pràctica i teoria

El regidor de l’àrea, Jordi Orobitg, explica que serà una formació inicial, que es complementarà amb els coneixements bàsics per impulsar una activitat empresarial.

La voluntat de l’Ajuntament amb aquesta formació és obrir nous motors econòmics a Lloret de Mar, més enllà del turisme.

El curs comença el 19 d’abril i les inscripcions estan obertes fins al 7 d’abril, a través del Servei d’Ocupació Municipal. S’hi pot contactar a través del correu electrònic som@lloret.cat o bé del telèfon 972 34 97 15.

Hi ha un total de 19 places i, com que es preveu que la demanda sigui elevada, l’Ajuntament té previst ampliar l’oferta amb més cursos.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.