22.4 C
Lloret de Mar

El ‘Sopar d’il·lusions’ torna aquest dijous amb un concert de Ramon Mirabet

La vetllada, organitzada per l'Hotel Santa Marta en col·laboració amb el festival Som de Mar, es farà aquest dijous amb un menú a càrrec del xef Jesús Niño.

Joan Torner i Andrea Noguera, als estudis de la ràdio
Joan Torner i Andrea Noguera, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

Sopar solidari contra el càncer infantil aquest dijous a Lloret de Mar. Igual que l’any passat, serà a favor de la fundació Amics Joan Petit ‘nens amb càncer’ i tindrà lloc a l’Hotel Santa Marta, on al 2021 es van recaptar 10.000 euros.

Els diners que s’aconsegueixin es destinaran a investigar sobre la malaltia als hospitals de referència com són Vall d’Hebron o Sant Joan de Déu. El president de la Fundació Joan Petit, Joan Torner, argumenta que és molt necessari col·laborar amb aquests centres.

“El ‘Joan petit’ acull en aquesta segona edició pediatres d’oncologia i generals dels tres grans hospitals que tenim a Barcelona que serien, hospital de Sant Pau, Vall d’Hebron i Sant Joan De Deu. A més també podem comptar amb el doctor Carreres amb que hem col·laborat moltes vegades”

Joan Torner

La vetllada solidària comptarà amb un concert del cantautor Ramon Mirabet, qui també actua al festival Som de Mar.

Una altra presència destacada serà la del xef Jesús Niño, guanyador d’una estrella Michelin i qui ha dissenyat el menú de l’acte.

Andrea Noguera, copropietària de l’hotel Santa Marta, assegura que l’anomenat “sopar d’il·lusions” ja no falta mai al calendari de l’establiment.

“Ens fa molta il·lusió continuar el projecte, l’any passat es va iniciar la primera edició del sopar d’il·lusions juntament amb Joan petit i Som de Mar, va ser una vetllada molt especial i aquest any no teníem cap dubte de tornar-ho a repetir” 

Andrea Noguera

El segon sopar solidari contra el càncer infantil és aquest dijous, 18 d’agost. El preu són 80 euros. Les reserves es poden fer directament a l’hotel Santa Marta al telèfon 972 36 49 04.

spot_img

El + Vist