25.9 C
Lloret de Mar
'Que el món s'acabi és culpa meva' (La Intempèrie)

El Teatre acull un espectacle que es pregunta què faríeu si sabéssiu que el món s’acabarà d’aquí una hora

L'obra es titula 'Que el mon s'acabi és culpa meva' i és una creació de La Intempèrie. A Lloret, es podrà veure demà a les 20 hores.

'Que el món s'acabi és culpa meva' (La Intempèrie)

Darreres Notícies

Què faríeu si sabéssiu que el món s’acabarà d’aquí una hora? Es pot seguir somiant davant l’evidència d’un món que s’acaba? Això és el que posa sobre la taula la companyia La Intempèrie amb l’espectacle Que el món s’acabi és culpa meva.

Una obra d’Èlia Borràs, Berta Camps i Eva Ferré, dirigida per Paula Fossati, que es podrà veure demà al vespre al Teatre de Lloret. Eva Ferré, que també hi té un paper, explica que la idea va sorgir arran de la pandèmia i, alhora, no: “Neix una mica de la pandèmia perquè és un moment on de cop la realitat ens explota a la cara d’una manera molt bèstia i irruptiva i ens porta a plantejar-nos cap a on estem anant com a espècie; però alhora on fa més que fer-nos adonar de coses que segur que ja estaven passant i que potser no estàvem parant atenció”.

Tot plegat, ho duen a l’escenari a través del joc.

“Ho fem a partir del joc, la Vicky i la Marina intenten trobar aquestes respostes a través d’encadenar diversos jocs, que d’alguna manera és el que fem també com a dramaturgues a l’hora d’escriure teatre”

Eva Ferré

L’espectacle forma part del Festival Z de Girona, que promou el talent de les arts escèniques de menors de 30 anys.

A Lloret, vindran a veure l’espectacle un grup de menors no tutelats de Salt, que a la tarda faran un intercanvi amb la Tarda Jove i, a través d’una dinàmica, es plantejaran la pregunta que formula l’obra: “Què farien si sabessin que el món s’acabarà d’aquí a una hora?” La dinàmica s’enregistrarà i formarà part d’un documental que es projectarà el dia de l’estrena del Festival Z a Girona.

A més, demà també s’han organitzat un autocar de Tossa de Mar i un de Vidreres per venir a veure l’obra.

L’obra de teatre començarà a les vuit del vespre i el preu de les entrades és de 10 euros.

spot_img

El + Vist