4.2 C
Lloret de Mar
L'Start Art d'aquest matí, al Teatre

El Teatre de Lloret acull la 6a Start Art del Consell Comarcal de la Selva

Es fa avui al llarg del matí i, sota el lema 'Unim cultura i creativitat', es dedica al procés de creació artística. 

L'Start Art d'aquest matí, al Teatre

Darreres Notícies

Lloret de Mar acull la 6a jornada Start Art del Consell Comarcal de la Selva. Sota el lema Unim cultura i creativitat, es dedica al procés de creació artística. 

La convidada especial és Lídia Masllorens, una pintora de Caldes de Malavella que ha exposat arreu del món. L’artista ha vingut a Lloret per explicar el seu procés creatiu.

“El més interessant per compartir és el moment en què decideixes que realment has de buscar els teus punts forts i buscar un producte que es diferenciï de la resta”

Lídia Masllorens

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, ha explicat que l’acte es divideix en dues parts: la primera és una xerrada de Masllorens, que es complementarà amb la presentació de tres projectes per promocionar l’art, entre els quals hi ha l’Hotel Acapulco de Lloret, el restaurant La Crosa de Vilobí d’Onyar i la revista Esclatafang de Breda.

“Entre les empreses que aposten per projectes emprenedors hi ha l’Hotel Acapulco, que compta amb un espai perquè diferents artistes puguin exposar les seves creacions”

Jordi Orobitg

La segona part serà l’exposició de les obres d’alguns dels participants, que s’aprofitarà per fer networking a partir d’una dinàmica organitzada pel Consell Comarcal, amb l’objectiu que tots els assistents parlin entre ells.

Jordi Orobitg remarca que l’objectiu de la iniciativa és compartir experiències i celebra que la majoria de participants siguin de Lloret de Mar

“Gairebé el 40% dels inscrits a la jornada són de Lloret i, per tant, és evident que el nostre municipi té un pes important pel que fa a la cultura i a la vocació de la seva potenciació” 

Jordi Orobitg

La sisena Start Art sobre cultura i creativitat, que compta amb una 40a de participants, se celebra aquest dimecres al matí, al Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist