7.6 C
Lloret de Mar

El Teatre de Lloret estrena servei de canguratge en aquesta temporada

És gratutït i s'adreça als espectadors amb fills de 3 a 12 anys, que estaran al càrrec de monitors mentre duri la funció.

Imatge aèria del Teatre de Lloret
Imatge aèria del Teatre de Lloret

Darreres Notícies

El servei de canguratge és una de les novetats d’aquesta temporada al Teatre de Lloret de Mar. Impulsat pel mateix departament i la regidoria d’Igualtat, va adreçat a les famílies amb fills de 3 a 12 anys i es duu a terme en totes les funcions d’aquesta tardor.

La regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, explica que “s’ofereix el servei de canguratge mentre dura la funció, amb els fills atesos per uns monitors, per poder conciliar l’oci amb la cura dels fills”. Afegeix que “estem valorant d’ampliar el servei de canguratge als usuaris de cursos formatius”.

abans de comercar un dels concerts de piano al Teatre
El Teatre amb espectadors, abans d’un concert de piano.

Albert Robert, regidor del Teatre de Lloret, afegeix que “és una proposta d’Igualtat que el Teatre es fa seva, solucionem un problema que tenen força parelles que no saben amb qui deixar els fills i assegurem que els infants estaran en bones mans”.

És un servei gratuït que s’ha de demanar per part dels espectadors (per correu electrònic: [email protected]), en què una de les sales d’assaig es destinarà als monitors perquè tinquin cura dels petits mentre duri la funció.

La temporada de tardor del 2022 comença el proper 14 d’octubre. Consulta el programa en aquest enllaç.

spot_img

El + Vist