6 C
Lloret de Mar
El teatre ple en una funció

El Teatre de Lloret ha comptat amb més de 35.000 usuaris en els primers sis mesos del 2019

La dada suposa un augment de més del 70% respecte del mateix període de l’any passat.

El teatre ple en una funció

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret de Mar registra més de 35.000 usuaris de gener a juny d’aquest any. La dada suposa un augment de més del 70% respecte del mateix període de l’any passat. Una altra dada que ha donat a conèixer l’equipament municipal és l’ocupació mitjana per espectacle, que frega el 70% i suma prop de 7.000 espectadors durant el primer semestre del 2019.

Pel que fa a les activitats organitzades per les associacions de Lloret, també ha pujat el públic. Es passen de pocs més de 3.000 espectadors a fregar els 4.000. Això s’explica per l’augment d’espectadors del Cineclub Adler, que ha fet més projeccions i ha incorporat la línia de matinals dels diumenges per a les famílies. I en el cas dels lloguers del teatre, en el període de gener a juny, han anat a més i el Lloret Espai Off ha comptat amb una ocupació superior al 70%.

Les valoracions des del consistori són molt positives. El regidor del Teatre, Albert Robert, assegura que “portem una línia ascendent des de fa quatre anys i això demostra que en el Teatre és una feina ben feta i només cal veure els resultats”. Segons fonts municipals, el públic consolidat és el major de 35 anys. En aquest sentit, l’aposta és promoure l’activitat teatral entre els més joves, amb funcions en què participin actors més coneguts per aquest sector de la població.

L’actor lloretenc Fermí Reixach

Des del Teatre també han avançat l’espectacle amb el qual aixecaran el teló a la tardor. Serà amb la producció local LEAR, basada en el REI LEAR de Shakespeare, amb l’actor lloretenc Fermí Reixach, a qui dirigeix Martí Torras. Albert Robert espera que “sigui una bona estrena de temporada”. Aquesta obra serà l’inici d’un cicle que el teatre lloretenc dedicarà al dramaturg William Shakespeare amb dues obres més.

spot_img

El + Vist