Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Un instant de l'espectacle 'Molar', de Quim Bigas

El Teatre de Lloret se suma amb tres espectacles al Dia Internacional del Turisme

Hi ha un espectacle infantil, 'Molar' de Quim Bigas i un concert de rumba.

Un instant de l'espectacle 'Molar', de Quim Bigas

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

El Teatre de Lloret de Mar se suma aquest diumenge al Dia Internacional del Turisme amb l’espectacle ‘Molar‘, de Quim Bigas, el qual es va haver de posposar a principis de setembre a causa del mal temps.

‘Molar’ és un espectacle de dansa molt especial. Ens parla sobre la felicitat i la seva personificació, sobre aquelles imatges estereotipades que relacionem directament amb estats d’eufòria i benestar. ‘Molar’ és espectacle 100% de carrer, per a tots els públics i participatiu.

Es representa aquest 27 de setembre a Lloret. És l’aportació del Teatre al dia Internacional del Turisme, juntament amb un espectacle infantil i un concert de rumba. El regidor del Teatre, Albert Robert, argumenta que el turisme i la cultura “s’entenen molt bé, durant la pandèmia i l’estiu hem seguit apostant per la cultura des de Lloret”.

Els espectacles culturals del Dia Internacional del Turisme són ‘La llebre i la tortuga‘, per a tots els públics (17h, plaça de la Vila); ‘Molar‘, de Quim Bigas (20h, Roca d’en Maig); i el concert de Rumbversions (22h, plaça de la Vila).

Tot plegat arriba aquest diumenge, 27 de setembre, Dia Internacional del Turisme. Tots els espectacles són gratuïts, amb les mesures de seguretat de la Covid-19. L’aforament és limitat i es recomana demanar la invitació al Museu del Mar o al web del Teatre.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica