14.3 C
Lloret de Mar

El Teatre i l’Arxiu recuperen dos pregons de Festa Major, en la vigília de Sant Romà

Els discursos triats són el del mag Joan Baptista Bernat, de l’any 2000, i el de l’actor Fermí Reixach, d’ara fa tres anys.

Joan Baptista Bernat i Fermí Reixach, fent els seus pregons
Joan Baptista Bernat i Fermí Reixach, fent els seus pregons

Darreres Notícies

Avui, vigília de Sant Romà, el Teatre i l’Arxiu de Lloret de Mar recorden amb dos pregons l’inici de la Festa Major, que enguany no es pot celebrar a causa de les restriccions per la pandèmia. Els discursos triats són el del mag Joan Baptista Bernat, de l’any 2000, i el de l’actor Fermí Reixach, d’ara fa tres anys.

Recupera en l’arxiu adjunt un fragment de les paraules de Reixach. Va ser, sens dubte, un dels moments més emocionants que va deixar el pregó de Fermi Reixach. Tant aquest discurs com el de Joan Baptista Bernat es podran reviure aquest vespre, a partir de les 20h, al canal de Youtube del Teatre.

imatge de sant roma
Imatge de Sant Romà.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, assenyala que són dos lloretencs “de pro, dues històries d’èxit en les seves disciplines, amb una vinculació indiscutible” amb la vila.

En el cas de Joan Baptista Bernat, pregoner de l’any 2000 a Lloret, el seu discurs es va centrar en explicar la seva relació amb el món de la màgia, que el va fer guanyar al llarg de la seva carrera diversos premis internacionals.

Pel que fa a Fermí Reixach, pregoner del 2017, el seu pregó va tractar de la seva vinculació amb la vila i dels inicis de la seva trajectòria artística. L’actor, en actiu als seus 74 anys, va pujar amb només 12 anys als escenaris i des de llavors no ha parat d’interpretar tot tipus de papers. Sobretot al teatre, però també al cinema i a les sèries de televisió. A més, enguany, protagonitza l’anunci de la Loteria de Nadal.

captura espot ok jpg
Fermí Reixach, en l’espot de la loteria de Nadal.
spot_img

El + Vist