13.5 C
Lloret de Mar
El distintiu, ja ubicat en un espai visible del Teatre de Lloret.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El distintiu, ja ubicat en un espai visible del Teatre de Lloret.

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret ha obtingut el distintiu acreditatiu “Espai de cultura responsable” que concedeix el Departament de Cultura de la Generalitat. Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

Aquest cens, creat el novembre passat, té la finalitat de transmetre seguretat al públic i donar prestigi als espais culturals en un context durament condicionat per la pandèmia.

A fi d’incorporar-se al cens ha calgut certificar el compliment de dos requisits: l’adopció de totes les mesures sanitàries per prevenir el contagi de la COVID-19 i d’un protocol sanitari per a l’espai en qüestió, d’una banda, i l’assumpció del compromís de promoure mesures inclusives per evitar el risc d’exclusió social de col·lectius vulnerables, de l’altra.

albert robert segell
El regidor Albert Robert, amb el distintiu de la Generalitat.

El regidor del Teatre de Lloret, Albert Robert, aquest segell “no només ens avala com un espai cultural segur -que compleix totes les condicions determinades per les autoritats competents en cada moment- sinó que a més, ens reconeix com un espai que actua de forma corresponsable per tal de minimitzar els efectes nocius derivats de l’aïllament social”.

Imatge aèria del Teatre de Lloret de Mar.

A través d’aquest segell, el teatre reafirma el compromís amb la inclusió social des de l’àmbit cultural.

spot_img

El + Vist