10.1 C
Lloret de Mar

El temporal Glòria s’espera que amaini aquest dijous i caldrà estar ben atents aquesta nit

El cap de Protecció Civil a Lloret fa una crida als ciutadans i demana que tothom sigui molt prudent.

Els serveis municipals treballant, aquesta tarda
Els serveis municipals treballant, aquesta tarda

Darreres Notícies

Les properes hores, el Govern i els serveis municipals seguiran ben atents a l’evolució del temporal Glòria i els seus efectes a Lloret de Mar. Tot i que sembla que la cosa ha anat a la baixa al llarg del dia d’avui, encara caldrà estar alerta la propera nit, ja que les previsions són de pluja. El cap de Protecció Civil, Felip Carbonell, apunta que cal tenir precaució i, per tant, el Pla d’Emergències Local seguirà activat.

Com a mesura de seguretat, també seguiran tallats al trànsit els passeigs de Lloret i Fenals, com a mínim, fins aquest dijous. Són les zones més afectades pel temporal, però també hi ha altres danys materials arreu del municipi. I és que la pluja i el vent són una molt mala combinació.

El passeig de Lloret, aquesta tarda (NRLL)

El responsable de Protecció Civil a Lloret celebra que, de moment, no s’hagin de lamentar danys personals i espera que segueixi així. Per això fa una crida als ciutadans i demana que tothom sigui molt prudent.

El temporal Glòria és un temporal sense precedents per molts motius. El meteoròleg Miquel Bernis apunta que les onades al litoral català han arribat a rècords històrics.

Tot i que el risc elevat de pluges intenses va del Tarragonès al Maresme, a la Selva i tota la província gironina també hi ha risc de pluges i per això caldrà estar ben atents aquesta propera nit.

spot_img

El + Vist