13.7 C
Blanes
Un torneig d'escacs al Puntet (Club d'Escacs Lloret)

El torneig d’escacs de Festa Major arriba en un bon moment pels escacs a la vila

S'han omplert les 60 places, però hi ha una llista d'espera i intentaran ampliar l'aforament.

Un torneig d'escacs al Puntet (Club d'Escacs Lloret)

Darreres Notícies

Rècord de participació al torneig d’escacs de Festa Major. El club lloretenc està molt satisfet de la resposta que ha tingut la convocatòria i del bon moment que passen els escacs a la vila.

Toni David, president de l’entitat, explica que el torneig barrejarà tots els participants, tot i que els premis s’entregaran per categories. “Tothom jugarà un total de nou partides ràpides; el torneig és obert a tothom i sabem que hi participaran des d’infants de 7 anys fins gent gran”, ha afegit.

“Tothom participarà al mateix grup, però a l’hora de guardonar els premiats sí que tindrem en compte les diferents categories d’edat i de nivell”

Toni David

Referent als premis, Toni David ha agraït la col·laboració que han rebut aquest any per part de l’Ajuntament i de diferents particulars. “Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret i patrocinadors del nostre poble que han volgut involucrar-s’hi, com el restaurant Il Pomodoro, Velamar, Brisa i la pastisseria Frigola, podrem oferir fins a quinze premis diferents”, ha comentat el president de l’entitat.

Un torneig d'escacs al Puntet (Club d'Escacs Lloret)
Un torneig d’escacs al Puntet (Club d’Escacs Lloret)

Ja fa uns anys que el Club d’Escacs de Lloret va reactivar-se amb molta força i ja han començat a recollir els fruits de la feina feta.

“Els escacs estan molt vius a Lloret i cada vegada hi ha més gent que hi juga: tindrem l’assistència més gran de participants d’almenys els últims quinze anys en un torneig de Festa Major”

Toni David

De moment, la seixantena de places del torneig estan plenes, però hi ha una llista d’espera, per si hi ha baixes d’última hora i perquè intentaran ampliar l’aforament. Així doncs, qui vulgui apuntar-se a la llista d’espera per al torneig d’aquest diumenge ha d’enviar un mail a [email protected]. El torneig començarà a les deu del matí d’aquest diumenge, al Puntet.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist