20.8 C
Lloret de Mar
Moonwalkers, en un concert a la Sala Bikini

El tribut al rei del pop, Michael Jackson, tanca el Clon Festival

Aquest divendres es posa punt i final al Clon Festival. Moonwalkers, una banda tribut al desaparegut Michael Jackson, oferirà el concert de clausura, amb els grans èxits del rei del pop, com “Thriller” i “Smooth Criminal”, entre molts altres. El grup, que formen sis integrants, es va crear l’any 2010, arran justament de la mort […]

Moonwalkers, en un concert a la Sala Bikini

Darreres Notícies

Aquest divendres es posa punt i final al Clon Festival. Moonwalkers, una banda tribut al desaparegut Michael Jackson, oferirà el concert de clausura, amb els grans èxits del rei del pop, com “Thriller” i “Smooth Criminal”, entre molts altres.

El grup, que formen sis integrants, es va crear l’any 2010, arran justament de la mort de Jackson. El cantant de Moonwalkers, David Martínez, recorda que quan li van proposar fundar la banda “jo estava molt desconnectat, fent composicions pròpies, però vaig pensar que la imitació s’havia de fer bé, amb molt de respecte, i va ser un gustazo”.

David Martínez -que imita a la perfecció, en veu i moviments Michael Jackson- és valent en afirmar que, per a ell, recrear el rei del pop “no em resulta difícil”. Argumenta que “tinc la sort de tenir una veu semblant a Michael Jackson” i afegeix “he estudiat molt les seves melodies i tonalitat”.

El concert d’aquest divendres, que repassarà totes les cançons emblemàtiques de Michael Jackson, donarà un protagonisme especial a la música. L’objectiu és que el públic aplegat a la Roca d’en Maig s’ho passi d’allò més bé. S’hi esperen generacions de totes les edats, de totes aquelles persones que han gaudit i gaudeixen de la música del rei del pop.

Moonwalkers actuarà el proper 15 d’agost, a partir de les 22.15 hores al passeig Manel Bernat. Com és habitual, l’accés serà lliure al darrer concert del Clon Festival del 2014.

spot_img

El + Vist