11.1 C
Lloret de Mar

El trofeu Kick Boxing Costa Brava arriba aquest cap de setmana a Lloret amb 40 esportistes

Aquesta serà la vuitena edició del torneig, que està considerat el més prestigiós de la Costa Brava.

Una edició del torneig
Una edició del torneig

Darreres Notícies

Aquest diumenge, es duu a terme a Lloret un torneig internacional de kick boxing. Es tracta d’una art marcial, semblant a la boxa de la que es fan un seguit de combats, tant de caire amateur com professional.

La competició, anomenada Kick boxing Costa Brava, es duu a terme cada any a Lloret. Comptarà amb 40 participants vinguts d’arreu del territori català i també d’altres països, com Argentina o França, que ja fa dues setmanes que han arribat a la vila. Serà tot un espectacle esportiu que omplirà, de ben segur, el Pavelló Municipal d’Esports.

L’organitzador és Albino Orquera, del club de boxa i kickboxing de Lloret. Explica que es faran una vintena de combats de boxa olímpic, kickboxin i Muay Thai, i que “intentem donar a conèixer el nostre esport a Catalunya i portar gent internacional li dona un nivell més ampli”.

Aquesta serà la vuitena edició del torneig, que està considerat el més prestigiós de la Costa Brava. Orquera destaca que també es vol oferir una visió positiva de l’esport, amb els valors que transmet i amb el respecte que existeix entre els participants.

Els combats seran el pròxima diumenge a partir de les 17h, en el Pavelló Municipal d’Esports. La competició començarà amb les categories amateurs i acabarà, cap a les 21h, amb els participants que competeixen a nivell internacional.

spot_img

El + Vist