13.2 C
Lloret de Mar

El vent fa caure arbres i ornaments nadalencs

Les fortes ratxes de vent d’avui han fet caure palmeres i pins arreu de Lloret de Mar. És el cas de la riera o el passeig marítim. A carrers i vies del centre es veuen ornaments nadalencs a terra. Els problemes més complicats s’estan donant a les urbanitzacions, amb arbres caiguts a sobre de les […]

Palmera caiguda a la riera, avui
Palmera caiguda a la riera, avui

Darreres Notícies

Les fortes ratxes de vent d’avui han fet caure palmeres i pins arreu de Lloret de Mar. És el cas de la riera o el passeig marítim. A carrers i vies del centre es veuen ornaments nadalencs a terra. Els problemes més complicats s’estan donant a les urbanitzacions, amb arbres caiguts a sobre de les línies de subministrament elèctric. Allà s’hi espera l’actuació dels Bombers.

Els efectius policials i de seguretat treballen per evitar més problemes i demanen als ciutadans que retirin de balcons i terrats els elements que puguin caure a la via pública. El cap de Protecció Civil, Felip Carbonell, demana també als veïns que no surtin aquesta tarda al carrer en cas de no ser necessari.

Cal afegir que des de l’Ajuntament han anunciat que, en motiu del vent, s’han suspès aquesta tarda per seguretat totes les activitats esportives als equipaments municipals.

spot_img

El + Vist