14.8 C
Lloret de Mar

El voluntariat del Centre de Distribucció d’Aliments, Premi L’Espurna 2021

Lloret en Comú els ha fet aquest reconeixement per la gran tasca que han fet els últims mesos per atendre el miler de famílies que acuden al CDA.

-

Un miler de famílies són ateses actualment al Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de Lloret de Mar. Una part fonamental d’aquesta ajuda són les 30 persones voluntàries que donen els cistelles de menjar a aquestes persones, castigades per la crisi de la pandèmia.  

A aquest col·lectiu s’ha lliurat aquest diumenge el premi Espurna de Lloret en Comú. Un guardó que ha recollit la tècnica del CDA, Cristina Domènech. 

“Aquesta tasca tan important i necessària no seria possible sense que les persones voluntàries es comprometessin i traguessin temps de la seva vida de manera altruista”

Cristina Domènech

El lliurament del premi Espurna ha comptat amb la presència de Joan Carles Gallego, diputat de Catalunya en Comú i exsecretari general de CCOO, que també posa en relleu la gran feina que fa sempre el voluntariat. Una feina que ajuda a millorar les condicions de vida de moltes persones, però que també “permet fer pressió al govern, a les institucions, a les administracions, perquè canviïn l’actitud i remoguin els obstacles a la igualtat“.

“Cal reconèixer molt el treball de la gent voluntària, és important per millorar les condicions de vida de molta gent”

Joan Carles Gallego

Miguel Gracia, regidor i portaveu de Lloret en Comú a l’Ajuntament, assenyala que la pandèmia ha ensenyat que la vila no pot viure només del turisme. 

“El que demanem, ara que hem de portar el POUM a ple, és que es creï sòl industrial per diversificar l’economia de Lloret i que no només depenguem del turisme”

Miguel Gracia

En el decurs de l’acte, Lloret en Comú ha homenatjat un militant històric: Ramon Ribera

“Gràcies a la lluita de la gent del partit s’han millorat les condicions de treball de la gent”  

Ramon Ribera
militant Premi Espurna
Ramon Ribera, militant històric de Lloret en Comú

El premi Espurna el lliura cada any des del 2004 Lloret en Comú. L’acte d’aquest diumenge, de to reivindicatiu, ha comptat amb militants i simpatitzants del partit, de CCOO i la UGT.  

- Publicitat -