14.6 C
Lloret de Mar

El Water World de Lloret de Mar i l’Aquadiver de Platja d’Aro es preparen per obrir les portes a finals de juny

Els dos parcs treballen aquests dies per garantir les mesures de seguretat.

Usuaris de Water World gaudint de les atraccions
Usuaris de Water World gaudint de les atraccions

Darreres Notícies

Dos dels principals parcs aquàtics de la demarcació de Girona, el Water World de Lloret de Mar i l’Aquadiver de Platja d’Aro, es preparen per a la seva obertura. Està prevista per finals de juny, més tard del què és habitual, a causa de la crisi sanitària del coronavirus i l’avanç de les diferents fases que preveu el desconfinament.

Els dos parcs treballen aquests dies per garantir les mesures de seguretat. Per exemple, es controlarà que cada persona tingui dos metres de distància a les cues de cada atracció i també es reduirà l’aforament a les piscines. Joan Cama, un dels gerents de Water World i Aquadiver, assenyala que “ho estem preparant per aplicar tots els protocols, si al final tot surt bé i obrim, la gent tindrà una bona manera de passar el dia”.

Water World de Lloret (Facebook Water World)

Normalment, per aquestes dates, els dos parcs aquàtics ja estarien ultimant els detalls per obrir les seves portes. La previsió inicial era que Water World iniciés l’activitat el 25 de maig i que Aquadiver ho fes el 8 de juny. A causa de la pandèmia, aquestes dates s’hauran d’endarrerir. Segons s’exposa al pla de desconfinament presentat pel Govern espanyol, els parcs aquàtics podrien obrir a partir de la tercera fase, entre el 8 i el 21 de juny. I és que en aquesta data es preveu l’obertura de parcs temàtics amb un màxim de 800 persones. Tot i això, la intenció de Water World i Aquadiver és esperar a finals de juny, que és quan creuen que hi haurà més públic.

Una atracció del Water World de Lloret (Facebook Water World)

Les previsions indiquen que la majoria dels visitants d’aquests parcs aquàtics seran de les comarques gironines i de la demarcació de Barcelona. En aquest sentit, esperen poder congregar, en una jornada, entre 1.000 i 1.500 persones, mentre en temporades anteriors s’havien registrat 3.000 visitants en un sol dia. Joan Cama reconeix quela decisió ha estat més de cor que no pas de cap, sabem que no farem bons números, però per a l’any vinent estarem a punt i amb més coses”.

Aquadiver de Platja d’Aro (Facebook Aquadiver)

Cal destacar que les tasques de desinfecció també seran un dels aspectes més importants. Des de la direcció, han assegurat que s’augmentaran les actuacions de tots els espais, especialment de les dutxes i els lavabos per garantir la seguretat de tots els visitants.

spot_img

El + Vist