Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Servint arròs, a l'Aplec dels Perdons del 2019

El Xino-Xano ja prepara l’arrossada popular per aquest diumenge a l’Aplec dels Perdons

L'entitat fa 36 anys que col·labora amb l'Obreria de Santa Cristina per a l'Aplec dels Perdons. A més, farà una caminada fins a l'ermita a primera hora del matí.

Servint arròs, a l'Aplec dels Perdons del 2019

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Com cada any, el Xino-Xano col•labora amb l’Aplec dels Perdons de l’Obreria de Santa Cristina amb una caminada i una arrossada populars.

Un moment de la caminada (Xino-Xano)

Per a qui vulgui pujar caminant a Santa Cristina, el Xino-Xano convoca tothom aquest diumenge a les nou del matí, a la Plaça de la Vila. L’entitat farà una parada per esmorzar a la penya de Sa Illa des Bot, visitarà els Jardins de Santa Clotilde i arribarà fins a l’ermita, on a les dotze començarà la missa, en què es farà el relleu de les Obreres i Obrers, la veneració de Sa Relíquia i el cant dels Goigs amb el Cor Alba de Prima.

Després, hi haurà una audició de sardanes amb la Cobla Principal d’Olot, que fa més de 40 anys que participa a la celebració i que tornarà a actuar a les quatre de la tarda. Just abans de l’audició, les quatre noves obreres faran la lectura del manifest institucional per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

I per l’hora de dinar, arribarà l’arrossada popular del Xino Xano, que ja fa 36 anys que col•labora amb la festa. El preu del tiquet per a l’àpat és de 5 euros i inclou amanida, un plat d’arròs i les postres, a banda d’un número per participar al sorteig d’uns lots, tal com ha explicat un membre de la penya, Carles Carbonell.

El dinar inclou amanida (Xino-Xano)

Habitualment, es reparteixen unes 400 racions. Carles Carbonell explica que el nombre de tiquets venuts no es correspon al nombre real d’assistència, que acostuma a ser més elevat.

Els tiquets per participar en l’arrossada de l’Aplec dels Perdons es poden comprar al Puntet o a la Barberia Reguant.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.