27.7 C
Lloret de Mar
Servint arròs, a l'Aplec dels Perdons del 2019

El Xino-Xano ja prepara l’arrossada popular per aquest diumenge a l’Aplec dels Perdons

L'entitat fa 36 anys que col·labora amb l'Obreria de Santa Cristina per a l'Aplec dels Perdons. A més, farà una caminada fins a l'ermita a primera hora del matí.

Servint arròs, a l'Aplec dels Perdons del 2019

Darreres Notícies

Com cada any, el Xino-Xano col•labora amb l’Aplec dels Perdons de l’Obreria de Santa Cristina amb una caminada i una arrossada populars.

Un moment de la caminada (Xino-Xano)

Per a qui vulgui pujar caminant a Santa Cristina, el Xino-Xano convoca tothom aquest diumenge a les nou del matí, a la Plaça de la Vila. L’entitat farà una parada per esmorzar a la penya de Sa Illa des Bot, visitarà els Jardins de Santa Clotilde i arribarà fins a l’ermita, on a les dotze començarà la missa, en què es farà el relleu de les Obreres i Obrers, la veneració de Sa Relíquia i el cant dels Goigs amb el Cor Alba de Prima.

Després, hi haurà una audició de sardanes amb la Cobla Principal d’Olot, que fa més de 40 anys que participa a la celebració i que tornarà a actuar a les quatre de la tarda. Just abans de l’audició, les quatre noves obreres faran la lectura del manifest institucional per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

I per l’hora de dinar, arribarà l’arrossada popular del Xino Xano, que ja fa 36 anys que col•labora amb la festa. El preu del tiquet per a l’àpat és de 5 euros i inclou amanida, un plat d’arròs i les postres, a banda d’un número per participar al sorteig d’uns lots, tal com ha explicat un membre de la penya, Carles Carbonell.

El dinar inclou amanida (Xino-Xano)

Habitualment, es reparteixen unes 400 racions. Carles Carbonell explica que el nombre de tiquets venuts no es correspon al nombre real d’assistència, que acostuma a ser més elevat.

Els tiquets per participar en l’arrossada de l’Aplec dels Perdons es poden comprar al Puntet o a la Barberia Reguant.

spot_img

El + Vist