22.8 C
Lloret de Mar
La marxa de les Ermites del 2022 (Xino-Xano)

El Xino-Xano organitza la 42a marxa de les Ermites, aquest diumenge

Les inscripcions es poden fer al Puntet o a la pàgina web de l'entitat i, fins divendres, el preu del dorsal és de 6 euros.

La marxa de les Ermites del 2022 (Xino-Xano)

Darreres Notícies

Aquest diumenge arriba una nova edició de la marxa de les Ermites del Xino-Xano, una de les més emblemàtiques de l’entitat. Serà ja la 42a edició.

Una caminada que permet recórrer 18 quilòmetres per paratges de Lloret poc concorreguts i de molta bellesa. Un membre del Xino-Xano, Miquel Joancomartí, assenyala que és una bona oportunitat per descobrir aquests indrets, que sobretot sorprenen a la gent de fora.

“És un bon moment per descobrir o redescrobrir indrets del nostre terme que habitualment no tenim tirada a anar-hi i per donar a conèixer una visió de Lloret que a la gent de fora li sorprèn”

Miquel Joancomartí
La marxa passa per paratges poc concorreguts (Xino-Xano)
La marxa passa per paratges poc concorreguts (Xino-Xano)

Com sempre, la sortida serà a les vuit del matí des de la Plaça de la Vila i es farà un recorregut assequible per a tothom, passant per les diferents ermites del municipi, fins arribar de nou a la platja de Lloret, on hi haurà una botifarrada popular.

“De Sant Quirze passem per les Alegries, pugem cap a l’Àngel, aleshores ens dirigim cap a Sant Pere i, des d’allà, enfilem cap als Tres Turons, anem a l’ermita de Santa Cristina i tornem cap a Lloret passant per Fenals”

Miquel Joancomartí

Les inscripcions es poden fer presencialment al Puntet o bé a través de la pàgina web del Xino-Xano. El dorsal val 6 euros anticipat, fins divendres a la tarda. Si s’adquireix el mateix diumenge al matí, el cost serà de 10 euros.

La caminada acaba amb una botifarrada popular a la platja de Lloret (Xino-Xano)
La caminada acaba amb una botifarrada popular a la platja de Lloret (Xino-Xano)

Com diem, la sortida serà a les vuit del matí des de la Plaça de la Vila. Cal tenir present, però, que aquest cap de setmana es canvia l’hora, de manera que a la matinada de dissabte a diumenge, a les dues passaran a ser directament les tres. És a dir, aquest cap de setmana dormirem una hora menys.

spot_img

El + Vist