20.1 C
Lloret de Mar
Una de les primeres tirades a l'art, amb en Pere Lleva (Xino-Xano)

El Xino-Xano suspèn la tirada a l’art d’aquest diumenge per problemes tècnics

Per dur a terme la tirada a l’art, és necessària la col·laboració d’un pescador. Últimament, el cop de mà els el dona Jaume Coll, que no té la barca disponible per aquest diumenge.

Una de les primeres tirades a l'art, amb en Pere Lleva (Xino-Xano)

Darreres Notícies

Suspesa la tirada a l’art del Xino-Xano programada per aquest diumenge. L’entitat ha hagut d’anul·lar l’activitat per problemes tècnics.

Per dur a terme la tirada a l’art, és necessària la col·laboració d’un pescador. Últimament, el cop de mà els el dona Jaume Coll, que no té la barca disponible per aquest diumenge, tal com ha confirmat un membre del Xino-Xano, Miquel Joancomartí.

“El pescador Jaume Coll, que col·labora amb nosaltres, aquesta vegada no té la barca disponible i, si no hi ha barca, no es pot fer”

Miquel Joancomartí

Precisament, aquesta tirada a l’art es volia dedicar a tots els pescadors que col·laboren o han col·laborat per dur a terme l’activitat. En especial, a Pere Lleva, que va morir fa poques setmanes i que a l’última tirada a l’art, el desembre passat, encara va donar ordres des del passeig.

“Volíem dedicar aquest art als pescadors que ens han ajudat a fer que aquesta activitat fos rellevant, molt especialment en Pere Lleva, que ens ha deixat fa pocs dies”

Miquel Joancomartí

El Xino-Xano ha suspès, també, totes les activitats vinculades al Carnaval i està pendent de què passa amb l’Aplec dels Perdons que organitza l’Obreria de Santa Cristina i amb el qual col·laboren amb una caminada i una arrossada popular.

Amb el que sí que treballa ja és amb la propera Marxa de les Ermites, que arribarà a finals de març.

spot_img

El + Vist