8.4 C
Lloret de Mar
Membres de la plataforma davant de l'hospital

ELLSSP participarà a la manifestació que Junts per la Sanitat farà aquest diumenge

Protesten per les retallades i per la gestió que fa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva de l'Hospital Comarcal de Blanes. La convocatòria és a les 10 hores al passeig de Mar de Blanes.

Membres de la plataforma davant de l'hospital

Darreres Notícies

Manifestació aquest diumenge convocada per la plataforma Junts per la Sanitat en contra de la gestió de les retallades i de la gestió de l’Hospital Comarcal de Blanes. Una agrupació creada fa un parell de setmanes, arran de la mort d’una nena de vuit anys al Comarcal de Blanes a finals de gener, mentre esperava que una ambulància pediàtrica la traslladés al Trueta de Girona.

Un dels impulsors de la plataforma és el regidor d’ELLSSP, Paulino Gracia, que ha explicat que amb la protesta d’aquest diumenge reclamaran els drets retallats. Paulino Gracia ha denunciat algunes dades, com per exemple que a Catalunya s’han retallat 1.500 milions d’euros en Sanitat i s’han perdut 6.000 professionals, que aquest any el pressupost només s’hagi incrementat en 400 milions i que, a sobre, segons ell, gairebé el 52% va destinat al sector privat.

El portaveu d’ELLSSP reconeix que crea impotència veure que després de tants anys de protestes i manifestacions s’hagi pogut aconseguir tan poca cosa, però recorda que és el poble qui vota els representants polítics del govern.

La manifestació, que compta amb el suport de la Marea Blanca de Catalunya, començarà a les deu del matí en el Passeig del Mar de Blanes, davant del monument de la sardana, anirà fins a l’ambulatori i acabarà a les portes de l’Hospital Comarcal, on es llegirà un manifest.

spot_img

El + Vist