18.8 C
Lloret de Mar
Ple de 18 de juliol 2016

ELLSSP vol que es creï una mesa de contractació permanent

La formació havia presentat una moció urgent per al ple d'aquest dilluns, però la resta de formacions li van demanar que la guardés per al proper ple ordinari, al setembre.

Ple de 18 de juliol 2016

Darreres Notícies

ELLSSP vol que es creï una mesa de contractació permanent per controlar tots els contractes dels serveis que l’Ajuntament externalitza. Ho ha explicat el portaveu de la formació, Paulino Gracia.

En aquesta línia, ELLSSP va presentar una moció urgent ahir al matí perquè es portés a debat al ple de la tarda. Però el regidor Paulino Gracia la va acabar retirant perquè alguns grups van indicar-li que no li aprovarien el caràcter urgent de la proposta i, per tant, tampoc no hauria acabat debatent-se.

Per això el regidor va decidir guardar-la i tornar-la a presentar al proper ple ordinari, tot i que Paulino Gracia defensa la urgència de l’assumpte, després que la setmana passada la Guàrdia Civil registrés els despatxos de l’interventor i el secretari, a qui va detenir unes hores, per presumptes irregularitats en la contractació del servei de neteja i recollida d’escombraries amb GBI Serveis.

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha argumentat que és una moció molt tècnica i que volen tenir temps per estudiar-la. La propera sessió ordinària està prevista per al setembre.

spot_img

El + Vist