17.1 C
Lloret de Mar

Els 68 pisos de lloguer assequible estaran al 2026

Aquest dimecres s’ha signat un conveni entre l’Ajuntament i la Generalitat.

Darreres Notícies

Lloret de Mar comptarà amb 68 pisos de lloguer assequible al 2026. Seran una realitat d’aquí a tres anys, arran del conveni que s’ha signat aquest dimecres entre l’Ajuntament i la Generalitat.

servicios profesionales jimenez

El secretari general de Territori, Joan Jaume, assenyala que l’objectiu no és altre que facilitar l’accés a l’habitatge als lloretencs.

“Volem facilitar l’accés a l’habitatge als nostres ciutadans, que és una necessitat vital i un dret fonamental”

Joan Jaume

La meitat dels habitatges es destinarà a joves i col·lectius vulnerables. La resta, a persones amb necessitats i que preferentment estiguin empadronades a Lloret. Els lloguers partiran dels 450 euros mensuals.

“68 habitatges, una inversió de més de 9 milions d’euros, amb un lloguer assequible, especialment destinat a joves i gent gran, per tant, col·lectius necessitats”

Jaume Dulsat

Ara mateix, a Lloret el preu de mercat de lloguer és de 9,50 euros el metre quadrat. Una quantitat, tal com argumenta la regidora d’Habitatge, Jennifer Pérez, que és difícil d’assumir per a moltes persones. Amb aquest lloguer assequible, se’ls dona l’oportunitat d’estalviar durant uns anys.

“El que pretenem és que les persones que s’hi puguin acollir, durant el temps que dura el contracte puguin pagar un lloguer més assequible i tinguin una possibilitat d’estalvi perquè quan finalitzi el lloguer puguin accedir al mercat immobiliari”

Jennifer Pérez

El solar, ubicat al barri residencial de Santa Clotilde, és de propietat municipal. S’hi edificaran blocs de 5 plantes. Els pisos, que inclouran aparcament, tindran 2 o 3 habitacions.

spot_img

El + Vist