16.5 C
Lloret de Mar

Els alumnes de 6è de la Immaculada han conegut coses del passat amb els seus avis i àvies

Ho han fet a través d'un projecte titulat 'soMemòria'.

La trobada dels alumnes amb els avis i àvies
La trobada dels alumnes amb els avis i àvies

Darreres Notícies

soMemòria és el nom del projecte que els alumnes de 6è de primària de l’escola Immaculada Concepció han impulsat en aquest tram de final de curs. L’objectiu ha estat fer una mirada al passat per entendre el present i ho han fet amb una col·laboració molt especial: la dels seus avis i àvies.

Una de les alumnes, la Mica, explica que el projecte va néixer arran de l’estudi de l’Edat Contemporània. L’Èlia explica que el projecte s’ha dividit en tres parts: l’elaboració de les preguntes, l’obtenció de respostes i la posada en comú. L’activitat va acabar divendres passat amb una trobada entre alumnes i avis i àvies a l’escola, on van veure el vídeo del projecte i els joves van entregar unes dedicatòries com a agraïment. Un altre dels alumnes, l’Isaac, explica que han pogut aprendre moltes coses de com era la vida abans i com ha canviat tot plegat.

Tant els alumnes com els seus avis i àvies s’han mostrat molt satisfets de poder participar en aquest projecte.

Els alumnes i avis i àvies que han visitat la ràdio (NRLL)

Per parlar-nos del projecte soMemòria, ens han visitat a la ràdio en Marc, la Joana, la Mica, l’Èlia i l’Isaac, acompanyats dels seus avis, l’Ambrosio, la Vicenta, en Moisès i la Teresa.

spot_img

El + Vist