14.5 C
Lloret de Mar
Orgue de Lloret

Els Amics de la Música organitzen una jornada benèfica el proper dissabte

Es farà a la plaça de l'Església per donar a conèixer l'entitat i per recaptar diners per a la restauració de l'orgue.

Orgue de Lloret

Darreres Notícies

Dissabte Lloret celebra el Dia de la Música. Ho farà amb un seguit d’actuacions molt diverses al llarg de tot el dia, a la plaça de l’Església. L’organització recau en els Amics de la Música que, segons un dels seus membres, Joan Pau Romaní, ho fan amb un doble objectiu: recaptar diners per a la restauració de l’orgue de la parròquia i donar a conèixer l’entitat.

Per al primer repte, Romaní ha afegit que hi ha tres maneres de contribuir amb la causa: fent una aportació puntual, fent-se soci dels Amics de la Música o bé apadrinant un dels tubs de l’instrument.

Els Amics de la Música van néixer fa un parell d’anys i el seu objectiu és aglutinar tots els músics lloretencs, en tots els àmbits.

La jornada de dissabte començarà a les onze del matí i s’allargarà fins a mitjanit, amb una única parada de dues a quatre de la tarda. Es faran visites guiades per veure l’orgue i hi haurà actuacions diverses, amb més d’una vintena de músics participants, entre els alumnes de les escoles de la vila, havaneres, coral, l’òpera Bella Dolores i l’audició de sardanes. A més, s’espera la presència especial d’Ainhoa Sánchez, participant del programa de Tele5 La Voz, i de la pianista Carlota Garriga.

spot_img

El + Vist