4.2 C
Blanes
Amics del Teatre

Els Amics del Teatre, a punt per a la nova temporada a Lloret de Mar

Els socis tindran descomptes especial, però a més podran gaudir d'una sèrie d'activitats complementàries.

Amics del Teatre

Darreres Notícies

Els Amics del Teatre de Lloret estan molt contents que comenci una nova temporada teatral al municipi. Després de la presentació de la temporada el cap de setmana passat amb el concert del Join Guitar Duet presentant Mixtures, aquest diumenge arriba la primera obra de teatre.

Serà La mala dicció, que, dins de la Capital de la Cultura Catalana, estrena el Cicle Xavier Albertí. Una iniciativa que la presidenta de l’entitat, Alícia Herreros, considera que és molt bona. I assegura que tenien moltes ganes que comencés ja la temporada.

“Estem molt contents que comenci una nova temporada, ja n’hi havia ganes!”

Alícia Herreros

L’associació dels Amics del Teatre supera la setantena de socis, que comptaran amb descomptes a Lloret, però, a més a més, podran gaudir d’una sèrie d’activitats paral·leles, com un taller gratuït de dansa amb Miquel Barcelona, debats postfunció o bé sortides al teatre a altres municipis, com la que faran al novembre a Barcelona.

“El 5 de novembre anirem al TNC a veure la Plaça del Diamant de la Mercè Rodoreda, que està dirigida per Carlota Sobirós; una sortida que fem per aclamació popular”

Alícia Herreros

Alícia Herreros convida a tots els adolescents de Lloret a apuntar-se a la sortida a Barcelona, a veure La plaça del diamant: “Està recomanada per a estudiants de l’últim curs d’ESO i de Batxillerat i és per això que animem també els joves a venir amb nosaltres”

La presidenta de l’entitat, a més, anima a tothom a unir-se a l’associació.

“Volem que vingui més gent al teatre i que el gaudeixin d’una manera més global; per això fem activitats paral·leles”

Alícia Herreros

La directora del Teatre, Amaranta Gibert, fa una valoració molt positiva de la creació d’aquesta entitat, a qui vol fer partícip a l’hora de programar les temporades a Lloret.

“Volíem que no només tingués avantatges econòmics a l’hora d’accedir al teatre, sinó que, a més a més, s’impliquin amb la programació i anirem a veure espectacles junts i alguns espectacles també els decidiran”

Amaranta Gibert

La regidora de Cultura, Isabel Bernal, també veu amb molt bons ulls que s’hagi impulsat una entitat com aquesta i posa èmfasi en les activitats complementàries de què podran gaudir.

“Hi haurà postfuncions, ho tenim molt en compte, perquè de vegades no és només anar a veure l’obra i m’ha agradat o no m’ha agradat, sinó parlar del tema d’aquella obra és molt interessant”

Isabel Bernal

Qui vulgui contactar amb els Amics del Teatre pot fer-ho a través de les seves xarxes socials o bé al correu electrònic [email protected].

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist