17.9 C
Lloret de Mar

Els artistes podran tornar a tocar als carrers de Lloret aquest estiu

Fins aquest dijous, hi ha temps de fer la sol·licitud per al mes de juliol i fins al dia 10, per a l'agost.

Ainhoa Sánchez actuant al carrer l'estiu del 2021
Ainhoa Sánchez actuant al carrer l'estiu del 2021

Darreres Notícies

L’Ajuntament torna a oferir la possibilitat de fer actuacions als carrers de Lloret de Mar al llarg de l’estiu. Tal com ja es va fer l’any passat, els artistes interessats han de fer una sol·licitud per obtenir el permís necessari.

servicios profesionales jimenez

S’ha de fer via instància i hi ha dos terminis. Fins demà dijous, es pot demanar l’autorització per actuar durant el mes de juliol, mentre que els artistes que vulguin fer actuacions a l’agost, tenen temps de presentar la sol·licitud fins al 10 de juliol. El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, considera que la proposta és un valor afegit per a Lloret de Mar.

“És la segona edició d’aquesta iniciativa que vam impulsar des del Teatre i Cultura per poder crear un bon ambient musical i que la gent pugui veure sobretot artistes locals actuar al carrer”

Cristian Fernández

El projecte, anomenat Arts al carrer, s’adreça a tots els músics i artistes, tant professionals com amateurs o vinculats a centres de formació musical i teatral. L’objectiu és promoure i visibilitzar les arts en viu i de proximitat amb el territori.

D’aquesta manera, l’Ajuntament posa a disposició dels músics i els artistes la possibilitat de tocar i actuar a la via pública de forma regulada i planificada, a la vegada que facilita a tots els ciutadans i ciutadanes sense excepció l’accés lliure i gratuït a la música interpretada en directe i al gaudi de les arts en viu.

spot_img

El + Vist