17.9 C
Lloret de Mar

Els botiguers, molt contents amb la campanya ‘Compra a Lloret’

Escolta les opinions d'Esports Marquès, Aitor Perruquers i Calçats Patricia, que conclouen que la iniciativa "beneficia tot el poble",

Una botiga, adherida a la campanya 'Compra a Lloret'.
Una botiga, adherida a la campanya 'Compra a Lloret'.

Darreres Notícies

Ja ha acabat la campanya ‘Compra a Lloret’. Durant un mes i escaig, els usuaris han pogut fer una despesa de 100 euros en els comerços locals, pagant-ne només 60. Els altres 40, els subvencionava l’Ajuntament.

servicios profesionales jimenez

La principal novetat ha estat que ja no es feia servir una targeta física, sinó que les compres es feien a través del telèfon mòbil o bé donant el DNI als establiments. Una novetat que els comerciants valoren positivament, ja que en un inici creien que seria un sistema més complicat, però ha resultat ser “pràctic i còmode”.

Els participants han quedat molt contents de com ha anat la campanya. Alfons Marquès, de la botiga Esports Marquès, opina que “ha estat molt interessant i útil perquè dinamitza molt el comerç del poble i ens ajuda molt perquè les vendes es quedin aquí”.

Aitor Robles, de la perruqueria Aitor Perruquers, assenyala que “ens ha funcionat molt bé perquè molta gent ha tirat de la campanya per rebaixar els costos d’aquests tractaments, així que ha sigut molt profitós”.

Un altre botiguer que s’hi ha adherit i creu que és una molt bona iniciativa és Félix Silva, de Calçats Patricia. “És una valoració del tot positiva, perquè crec que beneficia tot el poble, tant els usuaris que s’hi han volgut sumar com a tots els comerciants indistintament d’on tinguem el local”, afegeix.

La campanya estava planificada per a 1.500 usuaris i se n’han aconseguit 1.489. La regidora de Comerç, Lara Torres, parla “d’èxit” i argumenta que “crec que la valoració és positiva, tot i els canvis que hem hagut de portar a terme en aquesta edició, que hem passat del format físic al digital”.

En aquesta edició, la despesa només s’ha pogut fer en comerços i no en restauració, com els anys anteriors, ja que es considera que és el sector que pateix més actualment.

spot_img

El + Vist