6.4 C
Lloret de Mar

Els centres cívics ofereixen una oferta variada de cursos per a la tardor

La informació es pot consultar a la pàgina web de l'Ajuntament i les inscripcions s'obriran dilluns vinent.  

El taller d'amigurumis d'aquest estiu
El taller d'amigurumis d'aquest estiu

Darreres Notícies

L’Ajuntament ja ha presentat l’oferta dels cursos de tardor dels centres cívics i les inscripcions s’obriran la setmana que ve. Un cop més, tal com matisa la regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres, s’ha buscat una oferta variada per arribar a un públic ampli.

Així doncs, hi haurà activitats de manualitats, com ganxet, amigurumis, reciclatge o pathwork; classes d’expressió artística amb dibuix i pintura; aprenentatge inicial de llengües com l’anglès i el francès; noves tecnologies amb pràctiques amb smartphones o tauletes digitals, entre altres; i, també, sessions de salut i creixement personal.

La majoria de cursos, arran de la pandèmia, es faran al centre cívic del Rieral, “per poder portar un control molt més exhaustiu de tots els cursos”.

A més, el consistori està preparant una sèrie de propostes per a un públic familiar, especialment tenint en compte que hi haurà moltes activitats extraescolars que aquest curs no es faran per la pandèmia. Unes propostes que presentarà aviat.

Per als cursos als centres cívics, les inscripcions en línia es podran fer del 21 al 27 de setembre, mentre que les presencials, amb cita prèvia, es faran del 28 de setembre al 2 d’octubre. Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció. Tots els cursos compliran de manera estricta totes les mesures de seguretat per la Covid-19.

Per a més informació, es pot consultar el web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist