24.7 C
Lloret de Mar
Hotel Acapulco (Central de Reservas)

Els clients de l’Hotel Acapulco poden revendre les reserves en cas de no poder venir

El client paga el 100% del cost de la reserva des del primer moment i després pot revendre-la pel mateix preu o bé inferior o superior.

Hotel Acapulco (Central de Reservas)

Darreres Notícies

L’Hotel Acapulco de Lloret ofereix als clients la possibilitat de revendre les reserves d’habitació en cas que no puguin venir els dies que tenien previstos. El servei es va posar en marxa el febrer passat.

Es tracta d’una tarifa més econòmica que la tarifa reemborsable. El procés es fa a través de l’empresa italiana Takyon. El client, que ja havia abonat el preu de l’estada quan va fer la reserva, és el que fixa el preu de revenda, que pot ser inferior, igual o superior al que va pagar ell, tal com ha explicat el director de l’Hotel Acapulco, Damià Font.

“El client paga el 100% de l’import de la reserva i, fins al dia abans, se la pot revendre, regalar-la o fer l’ús que en vulgui”

Damià Font

Això sí, amb la revenda, el client rebrà el 95% de l’import, mentre que Takyon i l’allotjament es reparteixen l’altre 5%.

“Amb una revendible, una habitació és un 7% més barata. A canvi, nosaltres podem cobrar avui uns diners que no tindríem fins al dia de l’arribada i, d’altra, la flexibilitat que oferim”

Damià Font

Amb aquesta iniciativa, un dels altres objectius que busca l’hotel és potenciar que la clientela faci la reserva directament pels canals de l’establiment i no a través de plataformes com és Booking.

“Booking per als hotels és una plataforma de venda molt important, però té un cost i el poder tenir aquesta tarifa al teu web, fomentes que, qui et busqui per preu o posicionar-te per alguna cosa diferent, li donis una sèrie d’avantatges”

Damià Font

L’Hotel Acapulco és el primer hotel de tot l’estat espanyol en oferir aquest servei. De moment, s’han fet el 10% de reserves amb aquesta tarifa, però per ara encara no s’ha revenut cap reserva.

spot_img

El + Vist