Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Un entrenament de futbol sala l'octubre del 2020 (Club Futbol Sala Lloret)

Els clubs esportius de Lloret, indignats i resignats amb el tancament de pavellons i gimnasos

La percepció de la majoria d'entitats és que les mesures aniran més enllà dels deu dies anunciats.

Un entrenament de futbol sala l'octubre del 2020 (Club Futbol Sala Lloret)

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Indignació i resignació entre els clubs esportius de Lloret de Mar per les noves restriccions aprovades per la Generalitat, que impedeixen la pràctica esportiva en espais interiors, com pavellons i gimnasos. Les entitats accepten les mesures però defensen que la seva activitat és segura i que compten amb tots els protocols per minimitzar el risc de contagis de la Covid-19.

Un dels molts afectats és el Club Hoquei Lloret. El seu president, Josua Pérez, demana “certa lògica” en les mesures i, tot i que considera que no és el moment de fer partits encara, assegura que “no hi ha cap motiu perquè no es pugui entrenar”.

Un altre dels presidents que es mostra contrari amb aquestes mesures és Josep Maria Ribera, del Club Futbol Sala Lloret. Considera que els pavellons són espais segurs, amb els protocols que s’apliquen, i assenyala que “si la cosa continua molt temps així, serà la ruïna de molts clubs petits”. A més, critica que no hagin rebut cap ajuda de les anunciades en els últims mesos.

Una altra de les reaccions arriba des del Club Volei Lloret. La seva presidenta, Andrea Nicolàs, reclama que se’ls deixi de considerar un sector insegur en la gestió de la pandèmia. I qui també viu amb resignació aquesta nova aturada és el Judo Nova Unió. El president, Marc Dailos, explica que “el que volem és tornar a entrenar amb normalitat i si el preu és aquest, ho haurem de pair de la millor manera possible”.

La percepció de la majoria de les entitats és que aquestes mesures aniran més enllà dels deu dies anunciats. A banda de las dificultats per dur a terme les seves activitats, dos dels aspectes que més preocupen als clubs són la viabilitat econòmica i la recuperació de la seva estructura una vegada s’hagi superat la pandèmia.

Arran d’aquestes restriccions, s’ha creat a través de les xarxes socials la plataforma “Ja n’hi ha prou”, que recull signatures en defensa de la pràctica esportiva i que ha convocat per aquest cap de setmana concentracions al davant dels pavellons esportius de Catalunya.

En la mateixa línia s’ha posicionat aquests dies la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, que ha reclamat al govern de la Generalitat una rectificació en aquestes mesures i ha interposat una demanda al respecte al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Defensen que la pràctica esportiva és segura i que només presenta un 0,28% del total dels contagis, segons dades del Ministeri de Sanitat. A més, avisen que les pèrdues econòmiques d’aquest nou tancament seran d’uns 70 milions d’euros.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica