30.1 C
Lloret de Mar
El mocador de Santa Cristina 2020

Els comerciants repartiran el mocador de Festa Major solidari amb Càritas

Tot i que s'han suspès els actes de Festa Major, sí que es vendrà el mocador per recaptar diners per al Centre de Distribució d'Aliments de Càritas.

El mocador de Santa Cristina 2020

Darreres Notícies

A partir d’avui dilluns es comencen a repartir els mocadors solidaris de Santa Cristina 2020. Tot i que l’Ajuntament ha decidit suspendre els actes de Festa Major, sí que es repartiran els mocadors.

La regidora de Comerç, Lara Torres, argumenta que és una campanya solidària i els diners es destinaran al Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de Càritas, que per la crisi del coronavirus ha incrementat molt el nombre d’usuaris.

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, agraeix l’aportació i creu que anirà molt bé per atendre l’increment d’usuaris. Per això anima tothom a comprar el mocador. I és que la regidora reconeix que la pandèmia ha incrementat el nombre d’usuaris, però alerta que la situació es preveu que empitjori encara més en els propers mesos.

Així doncs, qui vulgui col•laborar amb el CDA pot comprar el mocador de Santa Cristina 2020 a partir d’avui als comerços de Lloret. Un mocador que aquest any és de color blau i que val un euro, que es donarà íntegrament.

spot_img

El + Vist