4.9 C
Lloret de Mar

Els “cors de la Carme” arriben a Lloret de Mar

Són uns clauers solidaris amb la Marató de TV3, centrada en les malalties cardiovasculars.

Un dels cors elaborats per la Carme Barceló.
Un dels cors elaborats per la Carme Barceló.

Darreres Notícies

‘Els cors de la Carme’ arriben a Lloret de Mar. Són uns cors fets de ganxet, que es venen al preu de 5 euros com a clauer. Els diners es destinen íntegres a la Marató de TV3, centrada enguany en les malalties cardiovasculars.

La iniciativa la va iniciar la Carme Barceló, veïna de Caldes de Malavella. Té el cor trasplantat des de fa 23 anys i actualment està malalta per diversos motius.

cor 2 1

Fa temps va començar a fer cors de ganxet per a una entitat sense ànim de lucre, la qual feia una aportació cada any a la Marató. Carme Barceló explica que “en tenir la baixa per malaltia, vaig decidir fer aquests cors solidaris, amb la idea que a partir d’un cor malalt ha sorgit molta solidaritat”.

cor 3

El projecte ha anat creixent amb el suport de força gent que elabora els cors de ganxet o que els porta a diferents punts. Ara mateix hi ha més de 3.000 cors solidaris arreu del territori, a les comarques de Girona i Barcelona.

Ara aquests cors han arribat fins a Lloret, on hi ha tres punts de venda: el Puntet, la muralla Òptica del carrer Sant Pere i la perruqueria Belén del carrer Girona.

De cors n’hi ha de color vermell, rosa, verd i blanc.

spot_img

El + Vist