11.9 C
Lloret de Mar

Els Encantats arrasen a la rua de Lloret de Mar, com a millor carrossa

La millor comparsa de Lloret és Que siga la fiesta, que rep també el premi especial a la gresca.

Els Encantats, a la rua de Lloret de Mar.
Els Encantats, a la rua de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Els Encantats ho han tornat a fer. Van guanyar al 2020 i aquest 2023 han arrasat de nou a la rua de Lloret de Mar. Han guanyat fins a tres premis: millor carrossa de la classificació general, la millor carrossa de Lloret i el premi especial a la millor composició de carrossa.

servicios profesionales jimenez

Mentre que ForçAME, que s’ha endut el segon premi general, és la carrossa finalista de Lloret. El tercer premi de la classificació general ha estat per a Amics del Bon Rotllo, de Riells i Viabrea.

ForcAME
ForcAME

Pel que fa a les comparses, el primer premi ha estat per a Els Guapus, de Tossa. El segon per a Que siga la fiesta, que s’erigeix com a millor comparsa de Lloret i recull el premi especial a la gresca. Mentre que l’escoleta l’Onada és la comparsa finalista de Lloret i el tercer premi en la classificació general.

Els Guapus
Els Guapus de Tossa de Mar

Anem amb més premis del Carnaval. Del concurs de disfresses al carrer, celebrat aquest dissabte, en adults: primer premi per a Perruqueria i Saló de Bellesa Pels Pèls (Cristina Relat, segon per a Home Arbust (Josep Gil) i tercer guardó per a Teresines (Montse Xirgu i Alícia Herreros). En infantil: primer premi per a Martina Pio (Martina Felip), segon per a Follet Caramels (Gina Felip) i tercer guardó per a Mister Invisible (Nikita).

que siga la fiesta
La colla Que siga la fiesta

Dins la categoria de concurs al lloc de treball, celebrat el passat divendres, els premis han estat els següents. Dins dels establiments comercials: primer premi per a Hotel Samba, segon per a associació Puntes de Coixí i tercer per a Aitor Perruquers. Dels centres escolars, primer premi per al col·legi Pompeu Fabra i segon per a l’Àngels Alemany. Mentre que, de les dependències municipals, el primer premi ha estat per al Puntet.

Puntet
El Puntet

Els guardons s’han entregat aquest diumenge a la nit. El proper acte del Carnaval de Lloret de Mar és l’enterrament de la sardina, el proper dimecres.

spot_img

El + Vist