14.3 C
Blanes
Reunió telemàtica dels entrenadors de l'OK Lliga

Els entrenadors de l’OK Lliga no veuen amb bons ulls un canvi en el format de la competició

A través d'un reunió telemàtica, el col·lectiu ha decidit apostar per mantenir l’actual model de competició.

Reunió telemàtica dels entrenadors de l'OK Lliga

Darreres Notícies

Els entrenadors de l’OK Lliga no volen que es canviï el format de competició la pròxima temporada. El fet que el curs 2020/2021 compti amb setze equips en lloc de catorze a la màxima categoria de l’hoquei estatal, i amb el risc d’un possible rebrot de la Covid-19, ha provocat que l’Associació de Clubs treballi en diversos escenaris.

Una de les opcions seria dividir els setze equips participants en dos grups de vuit. D’aquesta manera, es reduiria la fase regular de 30 a 22 partits, a més dels play-offs. Aquesta és una proposta que no ha agradat els entrenadors, que s’han reunit de manera telemàtica per debatre i fer arribar les seves opinions. El tècnic del Club Hoquei Lloret, Xavi Albet, explica que “vam acordar enviar una proposta consensuada entre tots els entrenadors amb pros i contres”.

Xavi Albet és l’entrenador del Club Hoquei Lloret per a la pròxima temporada. (CH Lloret)

A través d’un comunicat, el col·lectiu d’entrenadors considera que no cal alterar l’actual model de competició i aposten per mantenir-lo, amb una fase regular de setze equips, amb play-offs pel títol i per la permanència. Consideren que d’aquesta manera hi haurà més espectacle i nivell en tots els partits.

Ara, l’Associació de Clubs estudiarà les diferents opcions que hi ha sobre la taula. A més, haurà de definir com es resoldria la competició en cas de nous rebrots de la pandèmia, per decidir el campió, els descensos i ascensos o les posicions europees.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist