14.9 C
Blanes
Esplai Xoc

Els esplais de Lloret impulsen l’Esplaia’t, una tarda d’activitats per a totes les edats

Aquest dissabte, a la plaça Pere Torrent, oferiran jocs tradicionals, tallers i inflables, i tindran uns estands per donar tota la informació sobre la inscripció.

Esplai Xoc

Darreres Notícies

Els esplais de Lloret s’uneixen aquest dissabte per oferir, amb la col·laboració de l’Ajuntament, una tarda d’activitats oberta a tots els infants i joves. Sota el títol Esplaia’t, han preparat jocs tradicionals, tallers i inflables per a totes les edats. 

A més, hi haurà estands informatius sobre les inscripcions en cadascun d’aquests centres de lleure: Capicua, Xoc, Dofins, Bimbirimboines i Shalom. La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, assenyala que és una bona oportunitat perquè els esplais es donin a conèixer i també per agrair a les famílies que cada any els donen suport.

“És una bona iniciativa per als esplais: per donar a conèixer tota la feina que fan i per agrair la confiança de totes les famílies que hi participen”

Marina Nicolàs

La regidora vol posar en relleu la gran feina que fan de manera altruista la seixantena de joves que hi ha al darrere dels esplais.

“Tots aquests joves fan aquesta feina de manera altruista i això és una cosa que no podrem agrair mai prou”

Marina Nicolàs

La primera edició de l’Esplaia’t es farà aquest dissabte a la tarda, de quatre a vuit, a la Plaça Pere Torrent i totes les activitats seran completament gratuïtes. A més, se seguiran totes les mesures de seguretat actuals.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist