13.7 C
Lloret de Mar
Infants gaudint amb l'esplai (Shalom)

Els esplais que tenen grups d’infantil i primària poden tornar a ser presencials

A Lloret són Xoc, Dofins, Shalom i Capicua. Els grups de Secundària i Batxillerat, però, encara hauran d'esperar uns dies més.

Infants gaudint amb l'esplai (Shalom)

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Alguns esplais poden tornar a l’activitat presencial a partir d’aquest cap de setmana. Són els que tenen infants d’infantil i primària, és a dir, Xoc, Dofins, Shalom i Capicua.

Tot i que els grups de Secundària i Batxillerat encara hauran d’esperar uns dies més, la regidora de Joventut, Marina Nicolàs, celebra que molts puguin tornar a l’activitat presencial i assegura que els monitors estan molt preparats per poder garantir les mesures i contents per poder tornar.

“Estan preparadíssims, tots els monitors sabem què poden i què no poden fer i estic segura que garantiran totes les mesures”

Marina Nicolàs

La regidora agraeix el gran esforç que han fet tots els esplais per adaptar-se a les restriccions que han patit durant l’últim any, en què quan hi ha hagut restriccions s’ha fet esplai de manera virtual.

Per a Marina Nicolàs, el lleure infantil i juvenil és molt important i cal seguir donant suport a les entitats que l’ofereixen.

“L’educació en el lleure és súper súper important i, per tant, la defensarem sempre”

Marina Nicolàs

Recordem que dilluns van entrar en vigor les noves restriccions, que representen un cert relaxament, però molt lleuger, respecte a les que hi havia les últimes setmanes. Una de les novetats, com diem, és la represa dels esplais de manera presencial, però només per a les edats d’infantil i primària.

A Lloret, hi ha cinc esplais, amb 65 monitors i més de 300 infants i adolescents.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.