15.9 C
Lloret de Mar

Els gegants de Lloret són camí a Burgos per participar a una trobada de ‘gigantillos’

Participaran en el 8è Centenari de la Catedral de Burgos.

La colla, camí a Burgos aquest matí (Gegants de Lloret)
La colla, camí a Burgos aquest matí (Gegants de Lloret)

Darreres Notícies

Els gegants de Lloret viatgen aquest cap de setmana fins a Castella i Lleó. Ho fan per participar en el 8è Centenari de la Catedral de Burgos. La cita s’havia de celebrar el passat 2021 però va ser ajornada a causa de la situació de la Covid.

servicios profesionales jimenez

De divendres a diumenge, es farà una gran mostra cultural de diferents racons d’Espanya, entre els que hi haurà gegants. D’aquesta manera, els Gegants de Lloret participaran en aquesta trobada nacional de “gigantillos”, juntament amb vint colles d’arreu de l’Estat espanyol, procedents Catalunya, Castella i Lleó, Madrid, València, Navarra, Euskadi, Murcia, Aragó.

Les colles catalanes, a banda de la lloretenca, seran les següents: Sons de Ponent de Bellvís, Amics dels Gegants de Montblanc i el Capgròs Folk. Plegades, participaran en diferents actes i cercaviles en aquesta festa cultural.

La celebració es troba dins del gruix d’activitats que organitza la Fundació del Centenari de la Catedral de Burgos, amb iniciatives de tot tipus relacionades amb la història de la ciutat i la seva catedral gòtica.

spot_img

El + Vist