15.6 C
Blanes
Obert el termini de sol·licitud del Bo de Lloguer Jove

Els joves de 18 a 35 anys ja poden demanar l’ajut per al lloguer

És una subvenció que entrega la Generalitat i cal tenir en compte que es repartirà tenint en compte l'ordre de petició.

Obert el termini de sol·licitud del Bo de Lloguer Jove

Darreres Notícies

Atenció els joves que tinguin entre 18 i 35 anys, perquè avui s’ha obert el termini per sol·licitar el Bo Lloguer Jove. Es tracta d’una línia d’ajuts per facilitar que el jovent pugui accedir a un habitatge.

La regidora d’Habitatge, Jennifer Pérez, considera que era del tot necessari que l’administració impulsés alguna ajuda perquè aquest col·lectiu es pugui emancipar.

“És necessari, perquè actualment els lloguers tenen preus molt elevats i per una persona jove que està estudiant o que s’ha incorporat fa poc al mercat laboral sol ser molt difícil que es pugui independitzar”

Jennifer Pérez
circo de las estrellas

El termini, que s’obre avui, es tancarà el 17 de juny. Tot i així, les persones interessades han d’afanyar-se a presentar la documentació, perquè a l’hora d’entregar els ajuts es tindrà en compte l’ordre d’arribada de les sol·licituds, fins que s’esgotin els diners disponibles.  

“Les sol·licituds s’admetran per ordre de presentació, sempre i quan s’hagi presentat correctament tota la documentació”

Jennifer Pérez

La regidora creu que aquesta campanya quedarà petita i espera que se n’impulsin altres més endavant. Tot i així, anima tots els joves de Lloret a presentar la sol·licitud.

Alguns dels requisits són estar empadronat i viure a l’habitatge, ser el titular del contracte de lloguer, tenir uns ingressos regulars d’un màxim de 24.300 euros anuals i que el preu del lloguer, en el cas de Girona, no superi els 650 euros pels pisos i els 350, per a les habitacions. El bo és d’un màxim de 250 euros al mes durant dos anys per pagar el lloguer d’un pis o d’una habitació.

A tot l’Estat espanyol, l’ajuda està dotada amb 400 milions d’euros, dels quals trenta milions són per a Catalunya, on es preveu beneficiar uns 10.000 joves.

Tota la informació es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Lloret o contactant amb l’Oficina d’Habitatge.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist