8.1 C
Lloret de Mar

Els Joves de la Quarta Finestra porten a Lloret ‘La gran nit de Lurdes G.’

Es tracta d'una comèdia àcida que es podrà veure al Teatre de Lloret aquest diumenge, a les 19 hores. L'entrada és gratuïta, però cal invitació.

Cartell de 'La gran nit de Lurdes G.' (Joves de la Quarta Finestra)
Cartell de 'La gran nit de Lurdes G.' (Joves de la Quarta Finestra)

Darreres Notícies

Aquest diumenge arriba a Lloret La gran nit de Lurdes G., d’una nova companyia de Palafolls, anomenada Joves de la Quarta Finestra

servicios profesionales jimenez

És el seu primer espectacle i, tal com explica una de les directores, Pili Jiménez, s’ambienta en la nit de Cap d’Any, quan nou amics es troben en una casa a la muntanya per celebrar les campanades. I la defineix com una “comèdia àcida”. El públic, per tant, riurà, però també reflexionarà molt. 

La gran nit de Lurdes G. és una obra de Cristina Clemente i Josep Maria Miró, dirigida en aquest cas per Nàcara Huélamo i Pili Jiménez. I a l’escenari, hi sortiran nou joves.

La funció serà aquest diumenge, a les set de la tarda, i l’entrada és gratuïta, tot i que cal recollir invitació al Museu del Mar, al Puntet o a través del web del Teatre. Com en tots els espectacles d’aquesta temporada, s’aplicaran totes les mesures de seguretat per la Covid-19. 

Aquest és el primer espectacle de Joves de la Quarta Finestra, tot i que és un grup amb molts projectes i idees sobre la taula. Esperen, però, que la situació de pandèmia millori per poder-los tirar tots endavant. 

spot_img

El + Vist