9.9 C
Lloret de Mar

Els lloretencs Jordi Martí i Xavi Tibau, al Top Ten del Rally Costa Brava Històric i primers en motos

En total hi van participar 7 lloretencs, entre els quals cal destacar Pili Jiménez, que amb l'únic equip femení del ral·li, va quedar 4a en motos.

Jordi Martí i Xavi Tibau
Jordi Martí i Xavi Tibau

Darreres Notícies

Jordi Martí i Xavi Tibau han aconseguit acabar en el Top Ten general de la 16a edició del Rally Costa Brava Històric, a banda de guanyar en la modalitat de motos. Els dos lloretencs van assolir la fita sumant 273 punts, amb l’Honda Africa Twin 650 de l’any 1988.

Jordi Martí i Xavi Tibau amb el premi (Facebook)
servicios profesionales jimenez

Jordi Martí explica que ha estat una competició molt dura, especialment en la jornada de divendres a la nit, per l’episodi de pluges, i considera que la desena posició és un bon resultat. I, com dèiem, en la prova de motos van ser els guanyadors. La parella és habitual en els podis d’aquesta modalitat, tot i que Jordi Martí assegura que cada vegada hi ha més competència entre els corredors.

En motos, els segons van ser els també lloretencs Francesc Costa i Miquel Pumarola.

I meritori quart lloc per una altra persona de Lloret de Mar: Pili Jiménez, que formava l’únic equip femení del ral·li. Ella i la seva companya d’equip, Susanna Permanyer, van córrer amb una Honda Dominator del 1989.

[Best_Wordpress_Gallery id=”28″ gal_title=”Pili Jiménez Rally Costa Brava Històric 2019″]

Era el vuitè rally que afrontava la lloretenca i, tot i quedar-se a un pas del podi, les valoracions que fa són molt positives. Pili Jiménez explica que un dels motius pels qual no van poder obtenir un millor resultat va ser els problemes electrònics que van patir durant la competició.

I encara hi ha dos lloretencs més que han participat al ral·li, en aquest cas amb cotxes, i, a més, han obtingut un premi especial. Són Josep Fornés i Jordi Berral, que van quedar tercers a la categoria Gentlemen Classic Trophy, sense aparells connectats, amb un Seat 600 de l’any 1968.

Els 7 lloretencs participants al ral·li amb els respectius premis (Pili Jiménez)

Aquesta 16a edició del Rally Costa Brava Històric ha estat una de les més dures de totes les que s’han celebrat, amb 27 trams molt exigents repartits en dues llargues jornades de competició, de 12 i 14 hores cadascuna. Això ha suposat un repte important per als diferents equips. Dels 89 que van començar la prova, només 59 la van acabar, 18 dels quals ho van fer amb opcions d’optar al títol de Campions d’Europa.

spot_img

El + Vist